Over Landbouw Mechanisatie Bedrijf Veldman

Een trots Sallands familiebedrijf

In 3 decennia is LMB Veldman uitgegroeid tot een gerenommeerd mechanisatiebedrijf met haar focus op Oost-Nederland. Landelijk gezien mag ze zich rekenen tot de grote partijen maar daarmee loopt ze liever niet te koop. Voor LMB Veldman is groei en schaalvergroting nodig om het servicelevel op peil te houden en haar klanten optimaal van dienst te zijn.

Vestigingen in Mariënheem, Daarle, Ootmarsum en Oldekerk

LMB Veldman is in 1985 opgericht door Herman Veldman. Hij begon in het buitengebied van Mariënheem. Het bedrijf verhuisde in 1989 naar de huidige locatie. Het klantenbestand groeide in de loop van de jaren, net als het aantal medewerkers. In 2011 groeide LMB Veldman verder en nam een mechanisatie bedrijf over in Daarle. LMB Veldman is ook hier niet meer weg te denken. Vanaf 1 oktober 2020 is LMB Veldman verder uitgebreid met een derde vestiging te Ootmarsum. Vanaf 1 februari 2023 is een vierde vestiging in Oldekerk (provincie Groningen) te vinden. LMB Veldman heeft 40 loyale medewerkers.

Showroom Landbouwmechanisatiebedrijf Veldman
Landbouwmechanisatiebedrijf Veldman Marienheem
Vestiging Mariënheem

Hellendoornseweg 54 | 8106 PL Mariënheem

Vestiging Ootmarsum pand met trekkers
Vestiging Ootmarsum

De Mors 4 7631 | AJ Ootmarsum

Vestiging in Daarle. Ons pand met trekkers en machines
Vestiging Daarle

Zandkuilenweg 2 | 7688 PM Daarle

Vestiging Veldman in Oldekerk provincie Groningen
Vestiging Oldekerk

Langewolderweg 36A | 9821 PP Oldekerk

Kwaliteit, service én persoonlijke aandacht

Hebt u een vraag? Onze experts staan voor u klaar met een eerlijk antwoord en een deskundig advies.

Onze visie en missie

De aankoop van een machine, werktuig of een dienst is de start van een langdurige en eerlijke relatie. Dat betekent concreet dat wij u een betrouwbare machines en diensten leveren, zodat u op een zorgeloze en efficiënte manier uw werk kan doen.

Onze missie is om u vooruit te helpen. Daarom zijn wij een echte partner in business. Ons specialistisch serviceteam geeft altijd gedegen advies op maat bij de aanschaf van nieuwe of gebruikte machines en onderdelen. Ook voeren wij deskundig onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit. Service is onze kracht en die bieden wij 24/7. We gebruiken de modernste technieken en doen voortdurend aan bijscholing. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen om elke vraagstuk voor u op te kunnen lossen.

Dat doen we door:

Marktconforme prijzen

Leveren van A-merken, waar wij volledig achterstaan

Goed en waardevol advies

Tijd en aandacht; voor, tijdens en na de verkoop

0

Jaren gezamenlijke ervaring

0

Specialisten in dienst

0

Vestigingen

0

Onderdelen op voorraad

Aangesloten bij branchevereniging Fedecom

Veldman is aangesloten bij Fedecom, de branchevereniging voor bedrijven in De landbouw-, Groen-, en Tuinbouwtechniek. Als lid blijven wij op de hoogte van alle ontwikkelingen en hebben we de mogelijkheid om onze medewerkers op te leiden.

Onze algemene voorwaarden sluiten aan bij de voorwaarden van Fedecom.

Scroll naar boven