Nieuws & acties

Vacature Chef Werkplaats

Voor onze vestiging Daarle zijn wij per direct op zoek naar een werkplaats chef. Lijkt dit jou een leuke functie? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Lees verder

Zoeken wij jou?

Wij zijn op zoek naar een monteur Landbouw voor onze vestiging in Daarle. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem contact met ons op!
Lees verder

Profiteer van kortingen op FUSE software pakketten en meer comfort

Profiteer nu van kortingen op FUSE software pakketten en ervaar meer comfort met met MF-Guide op de kopakker: MF-Guide Wayline Assistant.
Lees verder

5 jaar profiteren van extra voordeel!

5 jaar lang profiteren van extra voordeel bij een Massey Ferguson uit voorraad!
Lees verder

Het digitale VA-keurregistratiesysteem van Fedecom blijkt een schot in de roos

Efficiënt keuren dankzij keurregistratieportal Ongeacht of het om kleine elektrisch of motorisch aangedreven handgereedschappen en arbeidsmiddelen gaat of om grote machines: je moet er veilig mee kunnen werken. VA-keur geldt hiervoor in de agrarische sectoren, de groenvoorzieningssector, de infra- en cultuurtechnische sector, de bouw- en de logistieke sector en bij (semi-)overheidssectoren als hét keurmerk.
Lees verder

Ontdek en beleef de TRY & DRIVE EXPERIENCE

De TRY & DRIVE EXPERIENCE staat in het teken van ontdekken, de naam zegt het dus eigenlijk al! Tijdens deze dagen krijgt u als klant de kans de MF tractoren te ontdekken middels verschillende workshops. We nemen bijna alle MF producten mee, er is uitleg over MF-connect en GPS en er is mogelijkheid om met […]
Lees verder

Massey Ferguson 8S voorraad actie!

Snel beslissen is snel rijden!
Lees verder

Herman Veldman † 19 januari 2023

De oprichter van ons bedrijf, Herman Veldman is 19 januari 2023 op 69-jarige leeftijd overleden.
Lees verder
Scroll naar boven