Openingstijden ma t/m vrij 08:00 tot 17:00 uur Shop ma t/m vrij 08:00 tot 17:00 uur | za 09:00 tot 13:00 uur

Bel naar Mariënheem

0572-351979

Bel naar Daarle

0546-697247

Bel naar Ootmarsum

0541-291782

Nieuws & acties

FJ-Agro zelfrijdende beregeningshaspels nieuw in het assortiment

Nu bij LMB Veldman in het assortiment. De FJ-Agro zelfrijdende beregeningshaspels! De FJ-Agro zelfrijdende beregeningshaspel onderscheidt zich van de traditionele haspel, doordat de slang in een bocht gelegd kan worden, waardoor de totale lengte van de slang benut kan worden. Een systeem wat in Denemarken al jaren gebruikt wordt en wat nu ook in Nederland …

FJ-Agro zelfrijdende beregeningshaspels nieuw in het assortiment Lees verder »

SEKO kwaliteit voor een perfect gemengd rantsoen

De kwaliteit van het SEKO product zelf is vanzelfsprekend doorgevoerd in alle varianten die op de markt beschikbaar zijn. Zowel in de getrokken als zelfrijdende varianten. Hierdoor is voor iedere veehouder een geschikte SEKO voermengwagen beschikbaar!

Corona maatregelen LMB Veldman

De verspreiding van het corona virus gaat door, de recent aangescherpte richtlijnen van het RIVM, zijn dusdanig strikt waardoor wij genoodzaakt zijn om extra maatregelen te nemen, ter bescherming van u en ons personeel. De landbouw werkplaats De landbouwwerkplaats is alleen toegankelijk voor onze medewerkers. U kunt zich melden bij de balie in de winkel. …

Corona maatregelen LMB Veldman Lees verder »

Profiteer nu van de POP3 én MIA/Vamil-regeling op een nieuwe GIANT G2200E!

Vraag vanaf vandaag uw POP 3 subsidie aan en bestel dit jaar nog een elektrische GIANT G2200E of G2200E X-TRA. Dan kunt u van zowel de Mia/Vamil als de POP 3 subsidie profiteren en investeert u fiscaal voordelig in milieuvriendelijke techniek! Lees verder voor meer informatie.

Massey Ferguson Black Friday actie!

Opvallend anders, dat zijn de NEXT EDITION modellen van de MF 5711 S en MF 5713 S. Niet alleen vanwege hun kleur, maar nog véél meer vanwege hun opmerkelijke prestaties.

Massey Ferguson 7719 S met Fella triple maaiers!

Dit prachtige filmpje willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De film is gemaakt door AgriNL bij Melkveebedrijf Bruggeman te Mariënheem! Klik verder voor de link naar het filmpje.
Scroll naar top