Openingstijden ma t/m vrij 08:00 tot 17:00 uur Shop ma t/m vrij 08:00 tot 17:00 uur | za 09:00 tot 13:00 uur

Bel naar Mariënheem

0572-351979

Bel naar Daarle

0546-697247

Bel naar Ootmarsum

0541-291782

Nieuws & acties

Massey Ferguson Black Friday actie!

Opvallend anders, dat zijn de NEXT EDITION modellen van de MF 5711 S en MF 5713 S. Niet alleen vanwege hun kleur, maar nog véél meer vanwege hun opmerkelijke prestaties.

Massey Ferguson 7719 S met Fella triple maaiers!

Dit prachtige filmpje willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De film is gemaakt door AgriNL bij Melkveebedrijf Bruggeman te Mariënheem! Klik verder voor de link naar het filmpje.

Stiga najaarsactie 2020!

Ga dit najaar voor een nieuwe STIGA zitmaaier of frontmaaier en start zorgeloos het volgende maaiseizoen. Klik verder voor de folder!

SEKO distributie naar zelf importerende dealers

Mechan Groep heeft in goed overleg met Seko besloten om de distributie van het merk Seko voermengwagens in Nederland te laten vertegenwoordigen door een aantal zelf importeerde dealers, waaronder ook LMB Veldman. Mechan Groep heeft in goed overleg met de Seko fabriek in Italië besloten om de distributie van het merk Seko voermengwagens in Nederland …

SEKO distributie naar zelf importerende dealers Lees verder »

Overname Huub Sanderink Landbouwmechanisatie

Overname Huub Sanderink landbouwmechanisatie door LMB Veldman

Per 1 oktober 2020 gaat Huub Sanderink Landbouwmechanisatie verder onder de naam LMB Veldman Ootmarsum. Voor LMB Veldman is dat een uitbreiding van twee naar drie vestigingen in de provincie Overijssel. LMB Veldman heeft nu vestigingen in Mariënheem en Daarle. Alle medewerkers van Huub Sanderink Landbouwmechanisatie behouden hun plaats binnen LMB Veldman Ootmarsum. Dit zorgt …

Overname Huub Sanderink landbouwmechanisatie door LMB Veldman Lees verder »

Scroll naar top