Nieuws & acties

Profiteer van kortingen op FUSE software pakketten en meer comfort

Profiteer nu van kortingen op FUSE software pakketten en ervaar meer comfort met met MF-Guide op de kopakker: MF-Guide Wayline Assistant.
Lees verder

Recreatie Vakbeurs 2023

Dinsdag 14 t/m donderdag 16 november kunt u de Recreatie Vakbeurs in de Evenementenhal Hardenberg weer bezoeken.
Lees verder

5 jaar profiteren van extra voordeel!

5 jaar lang profiteren van extra voordeel bij een Massey Ferguson uit voorraad!
Lees verder

Stihl najaarsfolder 2023

De Stihl najaarsfolder bevat weer vele mooie aanbiedingen. Van een instapmodel kettingzaag tot een krachtige bladblazer. Kortom, voor elk wat wils
Lees verder

Het digitale VA-keurregistratiesysteem van Fedecom blijkt een schot in de roos

Efficiënt keuren dankzij keurregistratieportal Ongeacht of het om kleine elektrisch of motorisch aangedreven handgereedschappen en arbeidsmiddelen gaat of om grote machines: je moet er veilig mee kunnen werken. VA-keur geldt hiervoor in de agrarische sectoren, de groenvoorzieningssector, de infra- en cultuurtechnische sector, de bouw- en de logistieke sector en bij (semi-)overheidssectoren als hét keurmerk.
Lees verder

Ontdek en beleef de TRY & DRIVE EXPERIENCE

De TRY & DRIVE EXPERIENCE staat in het teken van ontdekken, de naam zegt het dus eigenlijk al! Tijdens deze dagen krijgt u als klant de kans de MF tractoren te ontdekken middels verschillende workshops. We nemen bijna alle MF producten mee, er is uitleg over MF-connect en GPS en er is mogelijkheid om met …

Ontdek en beleef de TRY & DRIVE EXPERIENCE Lees meer »

Lees verder

Vacature werkplaats administratie

Voor onze vestiging Mariënheem zijn wij per direct op zoek naar een werkplaatsadministrateur. Lijkt dit jou een leuke functie? Of wil je meer informatie? Neem dat contact met ons op!
Lees verder

Vacature werkplaats chef

Wij zijn op zoek naar een werkplaats chef voor onze vestiging in Daarle. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem contact met ons op!  
Lees verder
Scroll naar boven