Openingstijden ma t/m vrij 08:00 tot 17:00 uur Shop ma t/m vrij 08:00 tot 17:00 uur | za 09:00 tot 13:00 uur

Bel naar Mariënheem

0572-351979

Bel naar Daarle

0546-697247

Overname Huub Sanderink landbouwmechanisatie door LMB Veldman

Overname Huub Sanderink Landbouwmechanisatie

Per 1 oktober 2020 gaat Huub Sanderink Landbouwmechanisatie verder onder de naam LMB Veldman Ootmarsum. Voor LMB Veldman is dat een uitbreiding van twee naar drie vestigingen in de provincie Overijssel. LMB Veldman heeft nu vestigingen in Mariënheem en Daarle.

Alle medewerkers van Huub Sanderink Landbouwmechanisatie behouden hun plaats binnen LMB Veldman Ootmarsum. Dit zorgt ervoor dat de klanten hun vaste aanspreekpunt behouden en de service voor nu en in de toekomst gewaarborgd blijft. Voor LMB Veldman is dit een volgende stap in verdere professionalisering van hun onderneming. LMB Veldman wil zich blijven inzetten in Oost-Nederland en daar een speler van betekenis blijven voor de agrarische- en tuin & park sector.

LMB Veldman houdt zich bezig met verkoop, service, verhuur en ondersteuning van machines in de agrarische- en tuin & park sector. Door de huidige en voortdurende ontwikkelingen vraagt men om meer professionaliteit en specialistische kennis.

LMB Veldman en Huub Sanderink landbouwmechanisatie delen dezelfde bedrijfscultuur, gericht op service en een vertrouwensrelatie met de klant. We hebben de tijd genomen voor deze beslissing en de belangen van werknemers en klanten vooropgesteld. Daarom heeft Huub Sanderink Landbouwmechanisatie besloten om zich aan te sluiten bij LMB Veldman.
Huub en Brigitte Sanderink stoppen per 1 januari 2021 en zullen zich tot die tijd blijven inzetten voor de afronding van een succesvolle bedrijfsoverdracht.
De overname zal zorgen voor blijvend toegevoegde waarde en stabiliteit op lange termijn voor zowel personeel, klanten en leveranciers.

Het productenaanbod en leveranciers waar Huub Sanderink Landbouwmechanisatie mee werkt komt in grote lijnen overeen met de producten en leveranciers van LMB Veldman. Deze zal gelijk blijven en zelfs nog uitgebreid worden in de toekomst.

Wij, Huub Sanderink Landbouwmechanisatie en LMB Veldman, hebben vertrouwen in deze stap.  Voor nu en in de toekomst willen wij de juiste service waarborgen voor de agrarisch sector en professionele tuin & park machines. Wij hopen u graag te ontmoeten op een van onze vestigingen.

Deel dit bericht

Scroll naar top